رییس مرکزآموزش فنی وحرفه ای بهبهان گفت:
کیفی سازی آموزش های فنی و تخصصی منابع انسانی در مهارت های نوین و راهبردی ضروری ومورد نیازاست.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش فنی و حرفه ای بهبهان ؛در راستای افزایش تعاملات میان فنی و حرفه ای و دانشگاه نشست تخصصی با حضور فرشین پودنجی رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان بهبهان و خانم دستیار رییس مرکز رشد دانشگاه خاتم الانبیاء برگزار گردید .
پودنچی اظهارکرد: به منظور تقویت و توسعه همکاری های متقابل پژوهشی ، آموزشی و افزایش مشارکت اساتید، مربیان، محققان و کارشناسان طرفین و کمک به ارتقای بهره وری و کیفیت تولیدات ملی، سطح کیفی آموزش های فنی و تخصصی منابع انسانی در مهارت های نوین و راهبردی مورد نیاز این نشست برگزارشد.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری نشست های تخصصی موجب افزایش تعاملات و همکاری های بیشتر بین دو مجموعه آموزشی شده که می تواند زمینه ساز افزایش مهارت دانشجویان گردد تا این دسته از جوانان پس از شرکت در دوره های مهارتی، با اندوختن دانش توام با عمل ، آمادگی لازم جهت اشتغال بکار مولد و پایدار در هنگام فارغ التحصیلی را کسب نمایند .
پودنچی تصریح کرد: استقبال و نیاز دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی به کسب مهارت در رشته های مختلف از یک طرف و نیاز بازار کار و خدمات به نیروهای جوان و مستعد و تحصیلکرده از سوی دیگر ، وظایف مارا نسبت به فراهم نمودن بستری مناسب برای دانشجویان دو چندان نموده است .
وی عنوان کرد: در این نشست چگونگی و ادامه روند دوشنبه های استارتاپی و وبینارهای تخصصی با هدف حرکت از اشتغال یابی به سمت کارافرینی مورد ارزیابی قرارگرفت.
پودنچی بیان کرد:در این نشست که با حضور اساتید صاحب نظر همراه بود مقرر شد پس از تعیین چارجوب کاری و وظایف خروجی جلسات برگزار شده استارتاپ های وبیناری بررسی و بر ادامه کار با رفع تقویت نقاط مثبت و حذف کاستی ها اجرایی شود.
پودنچی با اشاره به اینکه گروههای هدف باید مشخص تر و حرکت از فرهنگ کارمند پروری به سمت کارافرینی سرلوحه این مهم قرارگیرد.
وی با بیان اینکه به فرصت ها در شهرستان که شامل سرسختی تیم های موجود برای موفقیت و کاهش هزینه ها نسبت به پایتخت از موارد ی است که باید توجه نمود
دکتر دستیار رییس مرکز رشد دانشگاه خاتم الانبیاء بهبهان امادگی خود را برای اجرای بهتر موضوعات استارتاپی و دعوت از استارتاپهای موفق را در جلسات بعدی در برنامه ریزی اینده قرار داد.
دستیار کمبود نیروی انسانی و سنتی بودن تفکرات سهامداران و عدم دسترسی راحت به رویدادها را تهدید استارتاپها در شهرستان نام برد.
گفتنی است دراین نشست تخصصی اساتید، مربیان و کارافرینان به بیان موارد ، نقطه نظرات وارایه پبشنهادات پرداخته و خواستار تقویت وبینارها شدند.
|