رییس مرکزآموزش فنی وحرفه ای شهرستان بهبهان از توانمند سازی مهارتی برای توسعه کسب و کار و اشتغال پایداربسیجیان خبرداد.
به گزارش روابط عمومی مرکزآموزش فنی وحرفه ای شهرستان بهبهان؛ فرشین پودنچی در نشست با سرهنگ خیران پورفرماندهی نیروی مقاومت بسیج شهرستان بهبهان طرح تکاپو توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار مهارت اموزی و تواتمند سازی بسیجیان در دستور کار قرار گرفت.
پودنچی اظهارکرد:آموزش های فنی و حرفه ای در توانمند سازی نیروی کاربرای توسعه کسب و کار و اشتغال پایدارنقش بسزایی دارد.
وی عنوان کرد: در قالب این طرح افراد توانمند شده و مهارت لازم به آنها آموزش داده می شود. پودنچی افزود:طرح تکاپو ظرفیتهای توسعهکارآفرینی واشتغال را شناسایی و فرآیند ایجاد یک شغل و ابزار تولیدرا آسان کند.
پودنچی خاطر نشان کرد پس از گزراندن دورهای عملی در کارگاههای اموزشی مرکز و کسب نمره قبولی گواهی نامه پایانی برای انها صادر و در جهت جذب و بکارگیری انها از طریق ناحیه بسیج مقاومت بهبهان اقدام خو اهد شد.
سرهنگ خیران پورفرمانده نیروی مقاومت بسیج شهرستان بهبهان آموزش های فنی را در جهت ماهر کردن جوانان و سوق انان به بازار کار و اشتغال مثمر ثمر دانست.
وی با اشاره به طرح شهید هاشمی خاطر نشان کرد: تمدید قرارداد نیروهادر سال اتی به هماهنگی معاونت نیروی انسانی سپاه حضرت ولی عصر (عج)منوط به داشتن مدرک معتبر حرفه و مهارت اموزی می باشد.
خیزان در پایان تاکید کرد: کلیه نیروهای طرح شهید هاشمی ملزم به شرکت دردوره مرکز فنی و حرفه ای می باشند.
|